Reis med oss

Vi leverer skreddersydde og personlige reiseopplevelser og firmareiser. Vårt spesialområde er det vidunderlige Italia, men vi leverer reiseopplevelser til hele verden. For oss er alle like viktige, derfor ønsker vi alle velkomne som Vacanza In Travelers!

Som reisearrangør legger vi vekt på kundeverdi og profesjonelt arrangerte turer uten smak av masseturisme. Vacanza In er et perfekt valg for deg som vil oppleve noe mer enn det en vanlig turoperatør kan tilby. Med vår erfaring og omfattende kontaktnett kan vi tilby komfortable og spennende løsninger – og ta dere med på en uforglemmelig reise.

Det er du som kunde som bestemmer reisens innhold, enten det handler om firmatur, jubileumsfeiring eller andre reiseønsker. Reisemåtene er mange, og inkluderer foruten båt, bil, tog og rutefly også privatfly. Kjærlighet til den ekte lokalkulturen er en sentral drivkraft i vår virksomhet.
Vi kan gjøre din ferie eller firmatur til en unik opplevelse. Storby eller landsby, kjente turistmål eller uimotståelig lokalkultur.

God fornøyelse – og Arrivederci!

Bryllup

Bryllup  er et av livets viktigste valg, og det bør være et uforglemmelig minne. Vi hjelper til med arrangementet hvor enn det måtte være i verden, uansett størrelse. Vi kan blant annet ta oss av: Planlegging, arrangementet, transport, innkvartering, underholdning, bryllupsreise med mer.

Leie av villa/hus

Hva med din egen villa eller leie av eget hus på tur? Rolige kvelder med frisk havutsikt, eller kanskje utsikt over storslåtte vinmarker på landsbygda? Vi formidler utleie både i sentrale og mer landlige strøk som passer ditt formål og reisefølge.

Firmaturer

Skal du premiere ansatte for god innsats med en firmatur? Vi organiserer alt fra flybilletter og transport, til innkvartering og aktiviteter.  

Leie av bil og båt

Vi formidler også leiebiler, fra personbiler, til luksus- og veteranbiler og leie av båt.

Temareiser

Vacanza In arrangerer også temareiser, med emner som arkeologi, kunst, opera eller gastronomi. For å nevne noen. Disse turene ledes av guider med omfattende kunnskap.

Hvem vil du reise med?

Familie

For oss er alle like viktige, derfor ønsker vi alle velkomne som Vacanza In Travelers. Ønsker du en annerledes familieferie tilrettelagt for din families behov og ønsker, kanskje også feire en spesiell anledning?

For mer informasjon om våre skreddersydde program:

ta kontakt

Firmareise

For oss er alle like viktige, derfor ønsker vi alle velkomne som Vacanza In Travelers. Ønsker du en unik firmatur tilrettelagt for deg og dine kollegers ønsker, kanskje også med innlagte bedriftsbesøk og relevante aktiviteter for ditt firma?

For mer informasjon om våre skreddersydde program:

ta kontakt

Gruppe

For oss er alle like viktige, derfor ønsker vi alle velkomne som Vacanza In Travelers. Ønsker du å arrangere en eksepsjonell gruppetur for en forening, et lag eller annet for å dele en spesiell reiseopplevelse sammen? Vi tilrettelegger for alle typer grupper.

For mer informasjon om våre skreddersydde program:

ta kontakt

Venner

For oss er alle like viktige, derfor ønsker vi alle velkomne som Vacanza In Travelers. Ønsker du og dine venner en spatur til London, luksusferie til Monaco, eller en skikkelig Ferrariopplevelse i Italia?

For mer informasjon om våre skreddersydde program:

ta kontakt