Nice

Nice og Rivieraens verdenskjente kystlinje

Nice er kjent for sin blendende skjønnhet, middelhavsklima og sjarmerende atmosfære. Vi har satt sammen en unik firmatur som vil fylle dere med glede, avslapning og inspirasjon.

Nyt den fantastiske kystlinjen i Nice med besøk til noen av de mest pittoreske strendene. Slapp av på solsenger, ta en forfriskende dukkert i det turkise vannet og nyt den avslappende atmosfæren. Dette er en flott mulighet til å lade batteriene og nyte noen solfylte dager sammen med kollegene dine.

Utforsk den rike historien og kulturen i Nice ved å besøke berømte landemerker som Promenade des Anglais, det vakre gamlebyområdet (Vieux Nice) og det imponerende slottet på toppen av åsen. Dere kan også utforske kunstgallerier, museer og nyte lokale delikatesser på de travle markedene.

Nice er kjent for sitt fantastiske kjøkken, og en firmatur hit vil gi dere muligheten til å smake på lokale spesialiteter. Nyt deilig fersk sjømat, klassiske provençalske retter og lokale viner. Dere kan også delta på en matlagingskurs der dere får lære hemmelighetene bak autentisk fransk matlaging.

Arranger morsomme utfordringer og aktiviteter for teamet. Dere kan ta del i vannsportsaktiviteter som kajakkpadling og paddleboarding, eller arrangere en pétanque-turnering på en av byens vakre parker.

Dra på oppdagelsesferd i området rundt Nice ved å ta en båttur langs kysten eller besøke sjarmerende landsbyer som Eze og Saint-Paul-de-Vence. Eller ta en dagstur til Monaco og oppleve luksusen og glamourøse atmosfæren i fyrstedømmet.

Ta vare på deres velvære ved å besøke en av de luksuriøse spaene i Nice. Slapp av med massasjebehandlinger, badstue eller yogaøkter for å fornye energien og skape en avslappet atmosfære i teamet.

En firmatur til Nice vil gi dere muligheten til å utforske en av Europas vakreste destinasjoner. Dere vil nyte solskinnet, den avslappede atmosfæren og den unike kulturen i denne fantastiske byen.

For mer informasjon om våre skreddersydde program:

ta kontakt