New York

Opplev magien og pulsen i "The Big Apple" med en uforglemmelig firmatur til New York!

New York City er en by som aldri sover, og vi inviterer deg og teamet ditt til å utforske alt den har å by på. Fra ikoniske landemerker og verdensberømte severdigheter til energien i gatene og den unike kulturen, vil denne firmaturen til New York garantert gi dere en opplevelse fylt med spenning, inspirasjon og minner for livet.

Utforsk ikoniske steder som Times Square, Central Park, Empire State Building og Frihetsgudinnen. La deg imponere av den blendende arkitekturen, ta spektakulære bilder og opplev det pulserende hjertet av byen. Dere vil bli overveldet av skjønnheten og mangfoldet New York har å by på.

Nyt en kveld med verdensklasse underholdning på en av Broadway-teatrene. La dere fascinere av en spektakulær musikal eller et teaterstykke som får dere til å le, gråte og bli bergtatt av talentfulle skuespillere og enestående produksjoner. Dette er en mulighet til å oppleve teatermagien på sitt beste.

New York er kjent for sitt utrolige matutvalg, så sørg for å utforske byens kulinariske scener. Smak på de berømte New York-style pizzaene, prøv forskjellige matboder på gaten eller nyt en overdådig middag på en av byens trendy restauranter. Dere vil oppleve en smakfull reise gjennom forskjellige kulturer og smaker.

Sett teamet ditt på prøve gjennom spennende team-utfordringer og opplevelser. Arranger en «Amazing Race» -lignende konkurranse der dere må løse oppgaver og finne veien rundt i byen.

Besøk verdenskjente museer som Metropolitan Museum of Art (MET) og Museum of Modern Art (MoMA), og la dere inspirere av utstillingene som viser frem kunst og kultur fra forskjellige tidsepoker og stilretninger. Dere kan også oppleve et mangfold av kulturelle arrangementer, konserter og teaterforestillinger som reflekterer New Yorks rike kunstscene.

En firmatur til New York vil gi dere muligheten til å utforske en av verdens mest dynamiske byer og oppleve den unike atmosfæren som bare finnes her. Dere vil bli inspirert, underholdt og fornyet av New Yorks pulserende energi. Så bli med oss på denne spennende reisen til «The City That Never Sleeps» og la dere bli overveldet av alt denne fantastiske byen har å tilby!

For mer informasjon om våre skreddersydde program:

ta kontakt