Amsterdam

En storby med småbysjarm!

Amsterdam er en by som sprudler av liv og har en fantastisk blanding av kultur, historie og humor. Vi har skreddersydde reiser som vil gi deg og teamet ditt en uforglemmelig opplevelse fylt med morsomme øyeblikk og opplevelser.

Utforsk byen på sykkel mens dere blir underholdt av energiske guider. Dere vil bli tatt med på en reise gjennom de sjarmerende gatene og kanalene i Amsterdam. Vær forberedt på latterfylte stopp, morsomme historier og kanskje til og med en sykkelutfordring eller to!

La kreativiteten blomstre under en inspirerende workshop. Velg mellom maling, tegning eller annen kreativ aktivitet og utfordre deg selv og kollegene dine til å slippe løs fantasien. Dere vil bli guidet av en erfaren kunstner som vil sørge for at det blir mye latter og glede mens dere utforsker deres indre kunstneriske talenter.

Nyt en kveld fylt med latter og humor på et av Amsterdams beste komedieklubber. Her vil dere bli underholdt av talentfulle komikere som vil levere morsomme punchlines og lattervekkende historier. Dette er en perfekt anledning til å slappe av, koble av og nyte en kveld med latter i godt selskap.

Utforsk Amsterdams varierte matkultur på spennende måte. Delta i en smaksrik tur der dere kan prøve lokale delikatesser som hollandsk ost, pannekaker eller pølser. Dere kan også ta del i en matlagingskonkurranse der dere konkurrerer om å lage den beste retten. Dette vil gi dere en smakfull opplevelse og massevis av historier å ta med videre.

Sett seil på Amsterdams berømte kanaler i en avslappet båttur. Nyt de vakre omgivelsene, god musikk og godt selskap mens dere nyter og slapper av. Dette er en flott måte å oppleve byen fra et nytt perspektiv og skape minner som varer.

En firmatur til Amsterdam vil skape et sterkt fellesskap og øke trivselen i teamet. Dere vil bli inspirert, utfordret og ikke minst få mange værende øyeblikk sammen. Så bli med oss på dette unike eventyret i Amsterdam, der latteren vil være den beste følgesvennen gjennom hele turen!

For mer informasjon om våre skreddersydde program:

ta kontakt