utsolgt

YOGA REISE MED INSTRUKTØR

NYHET hos VACANZA In – Yoga og mat/inspirasjon/nytelse i Italia!

Yoga reise, strandliv, fotturer, båt, og utflukter med instruktør Alexandra. Nyt det gode livet på den vakre øya Sardegna, som er en nydelig grønn oase, midt i Middelhavet – en italiensk perle av en øy, med hvite strender, ekte matkultur og varierende landskap. Legg til et deilig klima, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor italienere selv gjerne tar en reise til Sardinia i ferien. Reis til Sardinia for en smak av det ekte Italia! Bølgebrus, fuglekvitter, ro, pust, sol hilsen, ingen bekymringer, YIN OG YANG, solnedgang, soloppgang, meditasjon, energi og vakre omgivelser. Alle er stikkord for beskrivelse av en yoga reise. I vår hektiske hverdag så trenger vi å øve mer på å være tilstede og redusere stressnivået. Dette er reisene hvor du investerer i DEG både mentalt og fysisk. Denne turen passer for alle som ønsker å kombinere yoga aktiviteter med god mat og vin samtidig som du koser deg på vakre Sardinia. Yoga øktene vil passe for alle – enten du er nybegynner eller har god erfaring med yoga. Du vil garantert merke effekten.
SARDEGNA – OLBIA
På et nydelig landsted i Sardegna skal vi nyte en åttedagers yogaretreat. På Hotel Ollastu skal batterier lades, sanser stimuleres og mat nytes. Yogainstruktør og reiseglade Alexandra er med på turen og sørger for daglige yogaøkter i hagen av beste klasse. Med bare noen få minutters kjøretur kommer du til de flotte strendene i Costa Smeralda, og mindre enn 10 km fra en av de mest sjarmerende stedene på Sardinia: gamlebyen Olbia! Hotellet ligger ca 20 minutter for Olbia flyplass. Nærliggende aktiviteter: Sykle i området (2 timers sykkeleier er inkludert i 2 dager), båttur, ridesenteret, golf, hikking/trekking i Tavolara, matkurs, vin-
olivenoljesmaking, dykkesenteret og windsurfingskolen i Costa Corallina.

Flotte områder for fotturer i unik natur på Sardinia, restauranter og vingårder for å
smake deilige retter og duftende viner er alle også bare minutter unna.
Program:
Alle treningsøktene avsluttes med avspenning/meditasjon.
Dag 1 – Avreise Oslo
Dag 2 – Sunrise yoga 07.30-09.00
Dag 3 – Sunrise yoga 07.30-09.00 Yin yoga 18.00-19.00
Dag 4 -Sunrise yoga 07.30-09.00
Dag 5 -Sunrise yoga 07.30-09.00
Dag 6 – Sunrise yoga 07.30-09.00 Yin yoga 18.00-19.00
Dag 7 – Sunrise yoga 07.30-09.00
Dag 8 – Sunrise yoga 07.30-09.00 Hjemreise Olbia

Om yoga og Alexandra:
Vi skal ha yogatimer hver dag, og nivået er åpent for alle. Det blir gode dynamiske morgenøkter for å vekke kroppen, pusteøvelser og meditasjon i naturskjønne omgivelser, og ekte soloppgangs-yoga. Det vil også bli tid for å utforske egen praksis, spørre om det du lurer på. Den gode varmen på Sardinia gjør godt for muskler og ledd, som du gjerne også vil merke på yogapraksisen din. Husk å ta med egen yogamatte. Noen kvelder er det lagt inn yin yoga, en rolig yogaform hvor vi holder hver yogastilling i flere minutter, kun sittende eller liggende på matten.
Om Alexandra:
Alexandra är yoga lärare på Hiyoga i Oslo. Hon undervisar i Mediyoga yoga, Restorative yoga, Yin yoga, Recover och Meditation, och har fördjupat sig i yoga för kvinnor och hormoner. Hon är bland annat utbildad terapeut och lärare i MediYoga, och är upptagen av hur yoga påverkar kroppen på en medicinsk nivå. Hun har selv erfaring fra yogaens fantastiske verktøy etter en vanskelig periode i livet og bruker sin erfaring i sin undervisning. Genom pust, rörelse och minfullness önskar Alexandra att förmedla enkla verktyg eleven kan ta med seg i vardagen för att få hjälp till att hantera stress, styrka kropp och själ och hitta tillbaks till sig själv.
Bosted:
Vi skal bo på 4* Hotel Ollastu i Costa Corallina, et familieeiet hotell som er ideelt for pilates, ro og avslapning. Hotel er familiedrevet og med sin uforglemmelige beliggenhet, personlige atmosfære, hjemmelagde mat og svært imøtekommende service vil du føle deg varmt velkommen. Dette komplekset i middelhavsstil ligger på en 4 hektar stor tomt overfor odden i Costa Corallina, og har flott utsikt. Komplekset ligger flott til for deg som vil reise til Olbia og bli kjent med kysten av Sardinia. Du kan spasere til stranden, som ligger svært nær komplekset. Hotel Ollastu ligger midt i landsbyen Costa Corallina, sør for Olbia. Her finner du et servicebygg i midten omgitt av mange villaer i frodige omgivelser. Komplekset ligger i et vakkert naturområde, skjermet for trafikk og støy, og har flott utsikt over øyene Molara og Tavolara. Arkitekturen er i typisk middelhavsstil, med bygninger i stein som går i ett med omgivelsene. De pastellfargede boligene og de karakteristiske bygningene har tradisjonelle steinsøyler og verandaer i tre. Det serveres stor frokost buffet og hver kveld er det ny meny med servert middag med (minst) 3-retter å velge mellom. Den uformelle familieatmosfæren danner prikken over i-en og gjør totalopplevelsen mer unik. Hotellet driver også en restaurant på øya Tavolara, hvor du kan nyte typisk sardinsk mat nede ved stranden – fint for lunsj. Periode: 06. – 13.oktober 2018

Pris per person er: Kr. 10 200,- i delt rom.
Enkeltrom tillegg: kr 2 000,-
Inkludert i reisen:

• Direkte flyreise Oslo Gardermoen – Olbia tur retur
• Bagasje 2 x 20 kg
• Transport fra og til flyplassen på Olbia
• 7 netter i delt rom på lekkert 4* familie eiet hotell
• Delikat halvpensjon på hotellet (frokost og 3-retters servert middag)
• Daglig yoga med Alexandra
• Masse glede, fellesskap og forslag til andre aktiviteter på stedet
Obs! Tillegg turistskatt: Det er turisme skatt som turister er pålagt å betale direkte i cash til hotellet. På denne reisen er det estimert å være 1-2 euro per person per dag. Informasjon for transporten (oppgi for eks. at du trenger spesiell mat på flyet eller ønsker tilknytningsfly mot tillegg i prisen). Påmelding: Depositum på kr. 3.000,- pr. person faktureres umiddelbart etter påmelding med ca. 14 dagers forfall. Påmeldingen er bindene. Avbestillings- og reiseforsikring ordnes av den enkelte. Ellers vanlige reisebetingelser iht. lov om pakkereiser. NB! Påmeldingsfrist 28.juni 2018 (eller så lenge det er plass og kan skaffes billetter)

For mer informasjon om våre skreddersydde program:

ta kontakt