Pris etter avtale

Eksklusiv golftur til Portugal

Lyst til å spille golf i Nord-Portugal?

Bli med på en flott tur i Nord-Øst Portugal, rundt 30 minutters kjøretur fra Douro Valley regionen, den første vinregionen på UNESCOs liste.

Douro Valley er et av de mest fantastiske naturområdene i verden. Med sine bratte fjellskråninger som er dekket av endeløse terrasserte vinmarker, er dalen et syn som tar pusten fra deg. Den naturlige skjønnheten tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Dette er en vinelskers drømmedestinasjon.

Porto ble kåret til beste europeiske destinasjon i 2017, for tredje gang. Velkjent for kulturen og arkitekturen, men også for de deilige portvinene de har å tilby. Det er fullt mulig å arrangere helikopter turer, sightseeing med båt og selvfølgelig besøke vingårder. Der kan du nyte en flott lunsj og vinsmaking, etter en runde med golf.

Hotellet vi har valgt, åpnet for første gang i 1910. Det ble laget til den siste kongen av Portugal, D. Carlos I. Etter en stor oppussing åpnet det på hans hundrede bursdag. Man må så absolutt oppleve dette hotellet med den flotte naturparken. Du har tilgang til en nydelig 18-hulls golfbane designet av Cameron & Powell, termalbad og andre avslappende aktiviteter. Ta en sykkeltur rundt parken eller ta en tur til tennisbanen. En paddel-bane er også til disposisjon. Her er mulighetene mange!

Nyt en deilig frokost i restauranten «Jardim de Inverno» – vinterhagen. Så er det ut på golfbanen. Etter 18 birdier, kan du spise lunsj eller middag på hoved restauranten «Salão Nobre». Portugisisk mat, laget av kokk Victor Matos, en velkjent portugisisk kokk med 1 Michelin stjerne. Det er også mulig å spise middag i vin kjelleren, hvor de serverer en tapas meny. Denne sesongmessige restauranten gir deg virkelig følelsen av å være på ferie.

Golfbanen er en morsom og krevende bane, som utfordrer spilleren. Spill i et vakkert naturområde og landskap. Gjennom velpleide greens og fairways, får du en uforglemmelig golf-opplevelse. Ta med vennene dine på en rolig og avslappende golftur.

Skreddersy din egen golf-opplevelse!

For mer informasjon om våre skreddersydde program:

ta kontakt