Pris etter avtale

Portugal

Lyst på en aktiv, men avslappende tur?

Bli med oss på en spennende og luksuriøs firmatur til det solrike Portugal, der historie, kultur, eventyr og golf venter på dere! Vi inviterer dere til å oppleve Portugals sjarmerende hovedstad, Lisboa, og samtidig nyte noen av Europas mest fantastiske golfbaner. Med det behagelige klimaet og de spektakulære naturskjønne omgivelsene er Portugal en ideell destinasjon for golfentusiaster.

Dagene vil bli fylt med golfopplevelser og andre aktiviteter, hvor dere kan utfordre deres ferdigheter, nyte den imponerende utsikten og oppleve den unike atmosfæren som bare golf i Portugal kan tilby. Vi vil også sørge for tid til sightseeing og kulturelle opplevelser, der dere kan utforske de historiske skattene i Lisboa og Porto. Nyte de deilige portugisiske rettene og oppleve den varme gjestfriheten fra lokalbefolkningen.

Denne firmaturen vil ikke bare gi dere en mulighet til å styrke båndene og skape minner med kollegaene deres, men også til å nyte den perfekte kombinasjonen av aktivitet, kultur og avslapning i Portugal. Så bli med oss på denne uforglemmelige reisen og opplev den ultimate turen i det vakre Portugal!

Skreddersy din firmatur!

For mer informasjon om våre skreddersydde program:

ta kontakt