Dublin

Utforsk den livlige pub-scenen og nyt levende musikk!

Dublin er som en pulserende smeltedigel av kultur, historie og ren livsglede. La oss ta dere med på et eventyr dere sent vil glemme, fylt med adrenalinkick, irsk gjestfrihet og uforglemmelige opplevelser.

Dere vil bli dypt fascinert av Dublins rike historie når dere utforsker gamle slott, som Dublin Castle, og føler den beryktede atmosfæren i Kilmainham Gaol. Ta en spennende tur gjennom århundrene og oppdag hemmelighetene som gjemmer seg i byens brosteinsbelagte gater og arkitektoniske perler.

Sett dere i gang med en episk pub til pub, og dykk ned i Dublins levende pubkultur. Føl den pulserende energien når dere hører lyden av tradisjonell irsk musikk, som fyller luften. Og bli med på allsangen mens dere nipper til et glass av Dublins fineste lokale øl eller en velbalansert whisky. Dette er team-building på sitt beste!

La smaksløkene deres bli overveldet av Dublins kulinariske scene. Fra de tradisjonelle, hjertelige irske rettene til de mest sofistikerte gourmet opplevelsene – Dublin har alt. Nyt deilige delikatesser som irsk biffstuing, saftige fiske- og chipsretter, og ikke minst den utrolige atmosfæren på de autentiske pubene.

Klar for en adrenalinpumpende opplevelse? Konkurrer i autentiske irske idretter som gælisk fotball og hurling. Dere vil bli dyttet til grensene, le, heie og skape uforglemmelige minner.

Unn dere en pause fra byens puls og utforsk den fantastiske irske naturen. Ta en pustepause i de frodige parkene og hagene, utforsk de fortryllende klippene ved Howth eller ta en vandretur gjennom de majestetiske Wicklow-fjellene. Naturopplevelsene vil gi dere en energiboost og fornyet inspirasjon.

En firmatur til Dublin er ikke bare en vanlig reise – det er en eksplosjon av eventyr, latter og nye opplevelser. Dere vil oppleve Irlands sjel på nært hold og skape sterke bånd i teamet. Så, kast dere ut i det ukjente og bli med oss på denne episke reisen til Dublin, der dere vil bli en del av den pulserende irske livsstilen og skape minner som varer livet ut!

For mer informasjon om våre skreddersydde program:

ta kontakt