Dubai

En kombinasjon av forretning og luksus.

Unn deg en uforglemmelig firmatur til den pulserende byen Dubai, der vi kombinerer jobb med en overdådig touch av luksus. Dubai, som ligger midt i hjertet av De forente arabiske emirater, tilbyr en unik blanding av modernitet, kulturarv og imponerende arkitektur. Dette gjør det til den perfekte rammen for en eksepsjonell firmatur.

Turen vår til Dubai er designet for å vitalisere og inspirere, og gir en enestående opplevelse. Fra det øyeblikket du ankommer, vil du bli fortryllet av Dubais pomp og prakt, fantastiske landskap og utallige aktiviteter som tilfredsstiller alle interesser.

Unn deg luksuriøs overnatting på et av Dubais ikoniske 5-stjerners hoteller, kjent for sin upåklagelige service, overdådige fasiliteter og fantastisk utsikt. Hvert rom er elegant innredet og sikrer et behagelig og avslappende opphold, slik at deltakerne kan lade opp batteriene etter produktive dager.

Delta i dynamiske og tankevekkende forretnings sesjoner, skreddersydd for å håndtere bedriftens spesifikke mål. Vår utflukt tilbyr toppmoderne konferansefasiliteter utstyrt med den nyeste teknologien, og gir en ideell ramme for produktive diskusjoner, idémyldring og presentasjoner.

Bli med å fremme teamets samhørighet og samarbeid gjennom en rekke team-building aktiviteter. Dubais varierte landskap tilbyr et bredt spekter av alternativer, fra adrenalinfylte ørkensafarier til spennende vannsportaktiviteter. Delta i vennskapelig konkurranse, styrk relasjoner og skap en følelse av enhet som vil vare utover utflukten.

Dubai tiltrekker seg fagfolk fra ulike felt, noe som gir en unik mulighet til å knytte nye kontakter, få innsikt og utforske potensielle partnerskap.

Fordyp deg i Dubais rike kulturarv gjennom guidede turer og opplevelser. Utforsk de historiske distriktene, besøk imponerende moskeer eller vandre gjennom tradisjonelle souker, der deltakerne kan engasjere seg med lokale håndverkere og nyte autentisk mat. Disse opplevelsene bidrar til kulturell forståelse og økt verdsettelse, og forbedrer den

For mer informasjon om våre skreddersydde program:

ta kontakt